ET SAMARBEJDE MED:

NN Solutions ApS  -  tlf.: 53587077  -  Mail: Info@nnsolutions.dk  -  CVR: 39234114

Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk

Like os her!
Følg os her!

OM KYOCERA

Kyocera startede som en lille forstæderfabrik, uden penge, legitimationsoplysninger eller omdømme. Vi havde intet at stole på, men lidt teknologi og 28 troværdige kolleger.

 

Ikke desto mindre oplevede virksomheden hurtig vækst, fordi alle udøvede deres maksimale indsats og ledere viet deres liv til at tjene medarbejdernes tillid. Vi ønskede at være et fremragende firma, hvor alle medarbejdere kunne tro på hinanden, forlade egoistiske motiver og være virkelig stolte af at arbejde. Dette ønske blev grundlaget for Kyoceras ledelse.

 

Menneskers sind siges at være let foranderlige. Alligevel er der intet stærkere end det menneskelige sind. Kyocera udviklet sig til, hvad det er i dag, fordi det er baseret på menneskets sindsbindinger.

FORSKNING & UDVIKLING

Kyocera Group driver forsknings- og udviklingsfaciliteter, der beskæftiger sig med materialer, komponenter, enheder, udstyr, systemer og software. Kyocera står også bag et globalt forskningsnetværk, der er specialiseret i produktionsprocesteknologier. Vi arbejder konstant på at udvide Kyocera Groups kompetencer ved at forbinde vores avancerede teknologier, hvorved vi kan udvide virksomheden og samtidig bidrage til samfundet.

BLUE ANGEL AWARD

Kyoceras første ECOSYS-model, FS-1500, som blev lanceret i 1992, kunne udskrive 300.000 sider uden nogen anden form for vedligeholdelse end påfyldning af toner. En senere version, som blev udviklet i 1997, var den første printer i verden, der blev tildelt Tysklands økomærkat Blue Angel. Nu, 25 år senere, er vores ECOSYS-teknologi blevet toneangivende for dokumentudstyrs ydeevne og holdbarhed. 

OM LEASING FYN

I over 30 år har vi i Leasing Fyn gjort det lettere for små og mellemstore virksomheder at investere i nyt udstyr og materiel uden at skulle binde alle midlerne i “isenkram”. Det giver vores kunder mulighed for at anvende pengene andre steder i virksomheden, hvor de skaber mere værdi.

Vores primære forretningsområder er leasing og factoring – også kaldet henholdsvis langtidsleje og fakturaadministration.

Vi har været i branchen siden 1983 og har derfor en solid erfaring. Den erfaring kommer vores kunder til gode, fordi ekspertise og sund forretningssans er grundlaget for den troværdighed, som vores forretning hviler på. Og for den tillid, som vores kunder viser os.

VIL DE GODE SAMARBEJDE

Vores egen forretning er vokset støt gennem årene, fordi stadig flere kunder vælger os som deres foretrukne samarbejdspartner. At vi har udviklet os til det, vi er i dag, skyldes ikke mindst, at vi gør os umage med at vejlede og rådgive vores kunder, at vi bruger tid på at skabe gode relationer, og at vi fører en sund og seriøs kreditpolitik.

Vi er 51 ansatte, og ligger i Odense SV.

I 2016 indgik vi nye leasingaftaler for 735 mio. kr.

OM IKANO BANK

Ikano Bank udspringer af IKEA familien og vores grundlægger er Ingvar Kamprad som i 40'erne stiftede IKEA. Det selskab, som senere blev til Ikano Bank Danmark, blev etableret i 1978.

Hos Ikano Bank skriver vi alt med "stort". Vi forsøger ikke at skjule og gemme vilkår for vores kunder, privat såvel som erhverv. Vi er åbne og ærlige, og vi lægger vilkår og aftalegrundlag nemt tilgængelige for kunderne. Hos Ikano Bank lægger vi stor vægt på at have gode samarbejdsrelationer - både internt i virksomheden samt i relationerne til vores samarbejdspartnere. Gensidig respekt der danner grundlag for stabile og langsigtede relationer.

DARING TO BE DIFFERETN

Det handler om at turde. Hos Ikano Bank har vi altid været lidt anderledes - både i vores måde at tænke og handle på, og i den måde vi er på. Vi mener, at der findes stor energi og værdi i at tænke og gøre tingene anderledes end man plejer.