Like os her!
Følg os her!

NN Solutions ApS  -  tlf.: 53587077  -  Mail: Info@nnsolutions.dk  -  CVR: 39234114

Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk

ET SAMARBEJDE MED:

Velkommen til et hjerteligt samarbejde

NN Solutions værdier og visioner ved at gøre en forskel, kan nu understreges yderligere via et tæt samarbejde med - ifølge os - Danmarks bedste leverandør på servicering af hjertestartere, men også Danmarks bedste produkt, hvilket kan betjenes af hvem som helst i hektiske situation grundet innovativ stemmehjælp m.m.

Det handler om liv, så meld din virksomhed, foregning el.lign. ind i kampen mod hjertestop

"Pas på hinanden!"

HVORFOR?

Rammes et menneske af hjertestop, begynder en kamp mod uret. De første minutter er livsvigtige, og mange menneskeliv kan reddes, hvis minutterne udnyttes på den helt rigtige måde. 

Chancen for overlevelse ved at benytte en hjertestarter ved et hjertestop stiger med 60% !

 

MANGE RAMMES

 

Hver dag og flere gange om dagen. Mere end 10 danskere rammes hver eneste dag året rundt af hjertestop. 

Mange tilfælde sker i de private hjem, men de danske virksomheder er blevet bedre til, at give medarbejdere/ansatte tryghed ved, at få leveret hjertestartere og uddanne dem i brugen af samme. 

Grundet uddannelse i brugen af hjertestartere samt dagligt blive mindet om - af den iøjefaldende hjertestarter på væggen -, at et hjertestop en dag kan blive en realitet hos dig selv, en kollega el.ling, så er vi danskere blevet bedre til at træde til. 

I Danmark er det igennem de seneste 15 år lykkedes at tredoble overlevelsen efter et hjertestop uden for hospital. Det har intet at land præsteret.

FORØG CHANCE OG HÅB

 

Som det ser ud i dag overlever over 12 pct. et tilfælde af hjertestop, mens det i 2001 blot var under 4 pct. Et flot fremskridt grundet bedre hjertestartere og flere mennesker som handler hvis behovet skulle opstå.

Når et menneske falder om med hjertestop uden for hospital i Danmark, træder vidner til med hjælp i mere end 65 pct. af tilfældene. Vi er dermed et af de lande i verden, hvor flest træder til. 

BLIV TRYG 

 

Når du har en hjertestarter fra NN Solutions og CardiaNordic, går vi op i din viden og tryghed ved brug af en hjertestarter. 

Vi tilbyder nemlig allerede ved levering af hjertestarteren, et gennemgribende kursus for alle de medarbejdere/mennesker I ønsker skal deltage. Her får alle muligheden for at se hjertestarteren, røre ved udstyret og alle dens dele og ikke mindst høre den guide dig igennem en livsvigtig redning. 

NN Solutions hjertestartere er en af de "klogeste" på markedet, og lever op til Sundhedsstyrelsen regler og vilkår. 

BLIV SYNLIG

 

Når du har en hjertestarter fra NN Solutions, så sørger vi for, at 

hjertestarteren bliver korrekt tilknyttet til Trygfondens hjemmeside, så alle

har muligheden for, at benytte hjertestarteren såfremt uheldet

skulle ske. 

I fællesskab med CardiaNordic sørger NN Solutions for, at tage billeder af stedet/området, så alle til enhver tid kan finde den uden store problemer. 

At få beskrevet området og tilgang til hjertestarteren er yderst vigtigt, da alle sekunder tæller i en redningsaktion. 

HVAD KAN DU GØRE?

Vi har nedenstående vist, hvad du skal gøre, hvis en i nærheden af dig pludseligt rammes af et hjertestop. Opstår der problemer med at anskaffe en hjertestarter på arbejdspladsen eller i hjemmet, så vil du via dit opkald til alarmcentralen guides til den nærmeste hjertestarter.

HVOR FINDER DU NN SOLUTIONS HJERTESTARTERE ALLEREDE?

Du ser allerede NN Solutions' hjertestartere vidt omkring i Danmark.
Vi opdaterer altid vores kunders hjertestartere på Trygfondens hjemmeside, så de let kan findes at handlestærke danskere, såfremt at uheldet skulle ske.

Udfyld dine informationer
Vi kontakter dig indenfor 24 timer med et godt tilbud!